woensdag 17.00 - 22.00

donderdag 17.00 - 22.00

vrjidag 12.00 - 22.00

zaterdag 12.00 - 22.00

zondag 12.00 - 22.00

TIP: BEKIJK VOOR              afwijkende OPENINGSTIJDEN   ONZE AGENDA!

Een van de vele Boeddha's in Het Paradijs
De Keuken van Het Paradijs
Een stoel in Het Paradijs
Een van de tafels in Het Paradijs
Sfeerimpressie

Contactgegevens

Plan uw route

Nicolaas Beetsstraat 48
7514 CW Enschede
tel: 053-4367919
(let op! Als u niet belt met een KPN aansluiting, dan is er een kleine mogelijkheid dat u te horen krijgt dat dit nummer niet in gebruik is. Het probleem is bij ons bekend, de oplossing helaas nog niet. E-mailen werkt gelukkig zeker).
info@hetparadijs.com
 
 

 

 

 

Naam (noodzakelijk)

E-mail (noodzakelijk)

Telefoonnummer (noodzakelijk)

Onderwerp (noodzakelijk)

Uw bericht

 

Bedrijfsinformatie

KvK nummer: 08089947

 Vanaf het station

(± 8 minuten lopen)

Ga niet de stationshal binnen maar loop langs spoor 4 tot de spoorwegovergang. Ga de spoorwegovergang over. Bij de t-splitsing steekt u eerst over en gaat dan rechtsaf.
U loopt nu langs Bloemist Eeuwige Lente. Ga linksaf de Visserijstraat in (volg bordje Rijksmuseum). Volg deze weg met de bocht mee naar rechts. Op de kruising gaat u linksaf (volg bordje Rijksmuseum). Op de eerstvolgende kruising gaat u linksaf de Dr Benthemstraat in. De eerste straat rechts is de Nicolaas Beetsstraat.
Ga deze straat in en volg deze tot aan het einde. Aan uw rechterhand treft u Het Paradijs.

Met de auto vanuit het westen

(via de A1)

Nadat u bij knooppunt Azelo de A35/A1 bent opgereden volgt u de A1 richting Hengelo Noord/Osnabruck. U neemt de afslag 31 Hengelo Noord. Bij het verkeerslicht gaat u rechtsaf. Vervolgens bij de tweede verkeerslichten (bij wegrestaurant “Frans op de Bult”) wederom rechtsaf. Deze weg voert u langs het vliegveld Twente naar Enschede. U rijdt Enschede binnen (let op snelheidscamera). lees nu betaald parkeren of gratis parkeren

Betaald parkeren (voor de deur)

Nadat u Enschede bent binnen gereden gaat u het 4e stoplicht linksaf, hier de Lasondersingel geheten. Vervolgens gaat u de tweede straat rechts: de Nicolaas Beetsstraat. Direct aan het begin vindt u aan uw linkerhand Het Paradijs
(parkeren op de singel verdient de voorkeur).

Gratis Parkeren (Roombeek)

Nadat u Enschede bent binnen gereden gaat u het 3e stoplicht linksaf de roomweg in (bij groot gebouw met delfs blauwe tegels er op), vervolgens rijdt u door tot u aan uw rechterhand een parkeerplaats ziet. Hier kunt u uw auto gratis parkeren.

Lopen vanaf gratis parkeren naar Het Paradijs

Als u op de parkeerplaats staat ziet u een groot grasveld met aan de linkerkant een busbaan. Aan de overkant van de busbaan is een breed voetpad, volg deze naar rechts. Bij het stoplicht steekt u over en gaat linksaf. Vervolgens gaat u de tweede straat rechts: de Nicolaas Beetsstraat. Direct aan het begin vindt u aan uw linkerhand Het Paradijs

Vanuit overige richtingen

Via de ringweg naar de noordzijde van de ringweg, Lasondersingel. Schuin tegenover het Rijksmuseum Twente vindt u de Nicolaas Beetsstraat.